EHBO- en BHV-curussen

Bij Mediton is het mogelijk om allerlei soorten BHV cursussen en -opleidingen te volgen. Zo kunt u een opleiding tot bedrijfshulpverlener in de gezondheidszorg of een bedrijfshulpverlener in een school volgen. U kunt een curus brandpreventie volgen of leren hoe een noodplan op te zetten. Ook kunt u bij ons EHBO curssusen volgens het Oranje Kruis volgen voor volwassenen en kinderen.

BHV cursus

U kunt bij ons een cursus volgen om BHV’er te worden en het is ook mogelijk om een BHV herhalingscursus te doen. Wij bieden ook gespecialiseerde cursussen aan zoals een opleiding tot coördinator bedrijfshulpverlener en ploegleider bedrijfshulpverlener. Ook is het mogelijk om een BHV plus cursus, met een speciale training in ademlucht, te volgen

Brandpreventie

Ook op het gebied van brandpreventie bieden wij verschillende soorten BHV curussen. Zo kunt u een opleiding tot bedrijfshulpverlener brandpreventie volgen en kunt u verschillende blustrainingen doen. We organiseren ontruimingsoefeningen en u kunt zelfs brandweeropleidingen bij ons volgen.

EHBO cursus

Niet alleen voor een reguliere EHBO cursus kunt u bij ons terecht, ook voor EHBO cursussen speciaal voor kinderen en EHBO herhalingscursussen kunt u bij ons terecht. Daarnaast geven wij ook trainingen in het reanimeren van volwassenen, kinderen en baby’s volgens de NRR en geven we cursussen in het gebruik van automatische externe defibrillators.