Bedrijfshulpverlener cursus

Voor een bedrijfshulpverlener cursus bent u bij MediTon aan het juiste adres. Wij zijn een advies- en opleidingsbureau en organiseren jaarlijks vele verschillende cursussen, trainingen en oefeningen op het gebied van bedrijfshulpverlening. Op deze pagina kunt u alle benodigde informatie vinden over onze BHV cursussen.

Wat is BHV?

BHV staat voor de afkorting ‘bedrijfshulpverlening’. Dit is hulp die wordt verleend bij incidenten binnen uw bedrijf, die de veiligheid en de gezondheid van uw werknemers en andere aanwezigen bedreigen. Volgens de Arbowet is elke werkgever verplicht bedrijfshulpverlening (BHV) te hebben om zo goed voorbereid te zijn op ongevallen.

Theorie bedrijfshulpverlener cursus

De theorie met betrekking tot BHV kunt u gemakkelijk online leren. Hierdoor heeft u een ideale voorbereiding op de praktijk. U krijgt een jaar toegang tot de benodigde theorie en kunt deze bestuderen waar en wanneer u maar wilt. Hierbij kunt u gebruik maken van handige filmpjes en oefentoetsen. Het leren van de theorie kunt u dus geheel in uw eigen tempo doen.

Praktijk bedrijfshulpverlener cursus

Nadat u theoretische kennis heeft opgedaan is het tijd deze in de praktijk toe te passen. In kleine groepen zullen onze deskundige vakdocenten aan de slag gaan om u te voorzien van alle nodige kennis en vaardigheden. Onze docenten hebben veel ervaring, zowel in de praktijk als op didactisch gebied. Er zijn 22 locaties in Nederland waar onze bedrijfshulpverlener cursussen worden gegeven. U kunt er ook voor kiezen de cursus bij u op het bedrijf te houden.

Waarom kiezen voor MediTon?

Door de samenwerking met een team van deskundige vakdocenten bestaande uit: ambulancepersoneel, veiligheidsdeskundigen, brandweer en politie zijn onze bedrijfshulpverlener cursussen nooit alleen “vanuit het boekje” maar juist heel erg praktijk gerelateerd! Ons slagingspercentage ligt met 98% ook ruim boven het landelijke gemiddelde.